Švédi u Brna, loupežníci YBCA jdou do boje za moravskou metropoli

Brněnští loupežníci Ybca představují svůj nový klip ke skladbě Švédi ze své poslední desky „Brno Robstars“. Ve skladbě se jako speciální host představuje frontman kapely Morčata na utěku Yetty.

Za vznikem klipu opět stojí Robais Lakoštík, a představuje zatím naprostý vrchol letité spolupráce kapely a tohoto režiséra. Klip vznikal přímo na hradě Špilberk v Brně ve spolupráci s muzeem města Brna a společností 1645, která dodala historické vojsko. 

Don Parambone k tomu dodává: “ Bylo to naprosto neskutečný točit na našem hradě a se společností 1645, která ten klip svými vojsky posunula k perfektnímu filovému vyprávění. Ale největší progres uděl režisér Robais, který vše vymyslel, napsal a hlavně zrealizoval. Přinášíme na ploše pár minut kus naší historie a lidi konečně uvidí jak to tehdy doopravdy bylo. A Yetty, který je náš dlouholetý kamarád, je tímto příběhem užasným průvodcem“.

Kapela navíc tuhle pecku představí poprvé živě a dokonce i s Yettym na křtu své desky „Brno Robstars“ v pátek v brněnském klubu Unleaded Coffee. Kromě Yettyho bude dalším hostem Xicht z Divé Báry, který se také představí na pódiu a oba budou zároveň kmotry téhle fošny. Hosty večera je brněnská kapel Mylions, za kterou stojí někdejší kytarista a skladatel kapel Titanic a Kern Mirek Horňák a bývalý kytarista loupežníků Ybca Petr Bartoněk, který přivede na pódium rockový dorost, kteří tvoří jeho žáci na SŠUP v Brně. Startujeme ve 2O hodin. 

KLIKNI NA OBRÁZEK

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *